Īrgandõks / Suggimizt / 2006

Kopš livones.lv darbības sākuma pagājis nedaudz vairāk par vienu gada kvartālu. Šajā visnotaļ īsajā laikā portālu apmeklējuši 2500 viesu. Domājams, tas ir visai labs rezultāts tādam portālam, kurš netiek ne plaši reklamēts, ne plaši finansēts.

Vasara portāla veidotājiem ir bijis visai saspringts laiks, kas pavadīts gan dažādos pasākumos, gan saviesīgā atpūtā. Nupat portāla veidotāji pa vienam vien sāk atgriezties no pelnītās atpūtas, tāpēc cerams, ka tuvākajā laikā portālā parādīsies šis tas jauns.

Patiesībā jaunumi ir klāt jau tagad. Ja paraudzīsities uz izvēlni sānos, pamanīsit, ka parādījusies jauna sadaļa – Galerijas. Šobrīd tajā var apskatīties, kā izskatījās Sīkragā lībiešu valodas runātāju nometnē un kā klājās nu jau tradicionālajā lībiešu dzejas stundā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā.

Pamazām top arī portāla versijas citās vaodās. Tiklīdz kāda no valodām būs gatava tā, lai to nebūtu kauns rādīt, tā arī tiks parādīta.

DZD2006Baiba_07Toties ar notikumiem mums ir pagrūti. Lībiešu sabiedriskās organizācijas un arī ĪUMSIL Līvu/lībiešu nodaļa ir tik kūtra, ka mums nudien nav nekā, ko jums pavēstīt par to, kas gaidāms. Ja nu jūs paši zināt par kādu svarīgu gaidāmu notikumu (vēlēšanas, protams, ir šāds notikums, taču mūs vairāk interesē tas, kas attiecas uz lībiešiem), priecāsimies saņemt ziņu. Adrese tā pati – info@livones.lv.

Veiksmīgu turpinājumu mums visiem!