Īrgandõks / Suggimizt / 2006

Pirmajā pilnajā darbības nedēļā portālu livones.lv apmeklējuši 300 viesi. Lai gan pašreiz daudzas portālā redzamās sadaļas vēl nav pieejamas, mēs pamazām būvējam portālu tālāk, līdz tas būs pilnībā gatavs. Patiesībā ceram, ka portāls nebūs gatavs nekad tāpat kā lielās pilsētas – Rīga un Tallina.

Kopš šodienas, 26.06.2006., portālā pieejama meklēšanas funkcija, tuvākajā laikā būs apskatāmas arī galerijas un gaidāmi arī jauni papildinājumi portāla sadaļās. Tāpēc ievietojiet saiti uz portālu savu iecienītāko lapu mapē un laiku pa laikam apmeklējiet to, lai redzētu, kas jauns un interesants parādījies.

Ak, jā – lai gan sākotnēji uzskatījām, ka portāls neprasa komentārus, esam pārdomājuši un tagad visi raksti sadaļā Norises ir komentējami. Tas padarīs dzīvi interesantāku gan mums – portāla veidotājiem, gan jums – portāla lietotājiem. Gaidīsim jūsu viedokli. Viens gan jāatceras – lai kā mums nepatiktu cenzūra, tomēr svinīgi solāmies, ka nepiedienīgi komentāri tiks dzēsti.

Vēl kāda svarīga lieta – portāla prezentācija, kas notika Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta telpās kopā ar ĪUMSILS izdotās lībiešu gadagrāmatas prezentāciju, bija jauka un atmiņā paliekoša. Paldies ĪUMSILS par to.

PortÄla prezentÄcija (Zane ErnÅ¡treite)Un īpašs paldies tiem, kas ieguldījuši nenovērtējamu un līdz galam neatlīdzinātu darbu portāla tapšanā – Signim, kas iznesa uz saviem pleciem visu programmēšanas smagumu, toMam, kas palīdzēja, kā spēja, Zanei, kas parūpējās par portāla krāsu un attēlu ietērpu, un, protams, Līvõ kultūr sidām cilvēkiem, kas piepildīja šo lībisko konservu kārbu ar baudāmu saturu.

Veiksmīgu lasīšanu!