Start page / Events / 2018

Lībiešu bērnu un jauniešu vasaras skoliņa “Mierlinkizt  2018”

Ieva Zdanovska, skoliņas vadītāja

19/03/2018

Ar lielu prieku ziņojam, ka no 26.jūlija līdz 4.augustam Lībiešu krastā, Mazirbē, atkal tiek rīkota  Lībiešu bērnu un jauniešu vasaras skoliņa “Mierlinkizt  2018”.

Kā allaž – dziedāsim dziesmas lībiešu valodā – šogad Salaspils jauktā kora “Lōja” dziedātājas Gitas Kalniņas vadībā, lībiešu valodu turpināsim apgūt kopā ar Lindu Zonn-Zumbergu un Ēriku Krautmani, spēlēsim dažādas spēles, arī valodu spēles, iesim pārgājienos, skatīsimies filmas par lībiešiem, gatavosimies Lībiešu svētku priekšnesumam, klausīsimies A.Pokšānes vadītajās nodarbībās par lībiešu kultūrvēstures notikumiem.

Savukārt Eleonora Rieksta, Maija Dāvidsone, Maija Kronberga, Reinis Zumbergs un Mārtiņš Skuja bagātinās skoliņas dalībniekus ar prasmēm un zināšanām dažādās mākslas un kultūras nodarbībās. Šogad kā brīvprātīgie palīgi darbosies arī iepriekšējo skoliņu  dalībnieki. Vieniem tas būs pirmais gads, citiem – jau otrais. Cenšamies nepazaudēt saikni ar savējiem!

Ja arī Tu vēlies, lai Tavs bērns būtu mūsu skoliņas dalībnieks, raksti uz epastu ieva.zdanovska@inbox.lv. Nometnē pieņemam 50 bērnus. Vecuma ierobežojums: ir pabeigta 1.klase – 16 gadi.

Uz tikšanos Mazirbē!

Attēls: Ieva Zdanovska.